Hemingway & Sandbox

Her hen over julen begyndte det igen at krible i mine fingre efter at opdatere min sølle blog, som bliver så forsømt i de måneder, hvor eksamensræset er værst. Men ak, det jeg synes der er sjovest ved at have en blog, er at den skal afspejle hvem man er, og det gjorde den ikke længere. Jeg har den sidste lange stykke tid, fordybet mig meget i minimalisme begrebet, og syntes at alt der kunne gøre mine styresystemer lidt mere LEAN var mest spændende. Derfor gik mit gamle tema ikke mere. Derudover var der ikke blevet oversat nogle temaer, der var minimalistiske nok til min smag, så jeg gik selv i gang.

Jeg blev inspireret af et indlæg på Wordpres.dk, som handlede om oversættelsen af det superminimalistiske Sandbox tema. Det var i sin grundform alt for minimalistisk til min smag, men jeg tænkte at det var ikke noget lidt CSS ikke kunne rette op på, resultatet sidder du og læser på lige nu!

Men den var i hård konkurrence med et andet tema. Hemingway temaet er en klassiker indenfor WordPress temaer, men originalen er ikke blevet opdateret i meget lang tid. Så jeg var heldigt da jeg fandt en nyfortolkning, som desuden var gjort klar til oversættelse. En eftermiddags arbejde og begge temaer var fuldt oversat og klar til brug.

Desuden har besluttet mig for at dele mit arbejde med jer:
Sandbox 1.6 [Danske sprogfiler]
Multilingual Hemingway 1.4 [Danske sprogfiler]

Creative Commons License
Dette værk er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-Ikke-kommerciel-Del på samme vilkår 2.5 Danmark Licens.

Skriv et svar